Kunto- ja fysiikka­valmennus

Tavoitteena parempi suorituskyky ja vammojen ennaltaehkäisy

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn sekä pystyä harjoittelemaan terveenä. Lajianalyysien ja ihmisen kehon toiminnan ymmärryksen avulla voidaan laatia harjoitusohjelma, jolla saadaan tuloksia. Nykyaikaisen fysioterapian osaaminen myös tehostaa harjoittelua.

”Tehdään niitä asioita, joilla on merkitys tilanteessasi!” 

Valmennus sopii myös lapsille ja nuorille! Järkevästi suunniteltu harjoittelu ja voimaharjoittelu ovat tehokkaita keinoja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Tavoitteena parempi toimintakyky tai kehonkoostumus

Tavoitteesi voi yhtä hyvin olla nuoremman polven vauhdissa pysyminen, kesämökin ylläpidosta suoriutuminen tai lihaksikkaampi vartalo. Jokainen päämäärä on arvokas.

Pysyviä tuloksia ei saavuta hetkessä. Harjoittelu vaatii hyvän yksilöllisen suunnitelman ja pitkäjänteisyyttä. Huolellisella perusasioiden tekemisellä saavutetaan yleensä hämmästyttäviä tuloksia. Tämä kuitenkin vaatii malttia ja luottamista prosessiin.

”Tutkittuun näyttöön perustuva harjoittelu tuottaa tuloksia!”

Tärkeä alkukeskustelu

Jokainen valmennus alkaa perusteellisella alkukeskustelulla. Kartoituksessa käydään läpi lähtökohdat ja tavoitteet, jotka valmennuksella halutaan saavuttaa.

Käymme keskustelussa läpi myös realiteetit, jotka täytyy valmennuksessa huomioida. Ne voivat liittyä esimerkiksi elämäntilanteeseen tai sen hetkiseen fyysiseen kuntoon. Haluan saada mahdollisimman hyvän käsityksen sinusta, jotta valmennus on yksilöllistä.

Ota yhteyttä ja aloitetaan matka kohti tuloksia!